Siemens introduceert de EQ.700 volautomatische espressomachine

Vandaag lanceert Siemens de landelijke merkcampagne voor de introductie van de EQ.700 volautomatische espressomachine. De EQ.700 is een volledig geautomatiseerde espressomachine waarmee iedere thuisbarista met een swipe tot wel 30 verschillende koffiespecialiteiten gemaakt kunnen worden. De nieuwe espressomachine van Siemens geeft daarmee koffieliefhebbers de kans om de wereld van koffie perfect op hun eigen smaak af te stemmen.

De meeste mensen houden van reizen: nieuwe plekken ontdekken, regionale gerechten proberen en genieten van koffiemomenten in authentieke cafés. Vandaag de dag is het uitdagender geworden om te reizen en koffieherinneringen te maken, terwijl er meer dan ooit verlangd wordt om de wereld te ontdekken. Een kop koffie gemaakt met de EQ.700 espresso volautomaat zorgt voor een wereldreis vanuit de comfort van huis. Waar de koffie ook naartoe leidt, de EQ.700 espressomachine is in staat om op basis van de geselecteerde instellingen de perfecte kop koffie te bereiden die aan de persoonlijke smaak voldoet.

De wereld van koffie
Sommigen houden van een sterke kop koffie, anderen geven de voorkeur aan een lichtere smaakintensiteit. De één houdt van een Australische Flat White, en de ander geniet van een Wiener Melange uit Oostenrijk. De smaak van elke koffieliefhebber is net zo persoonlijk als de vele specialiteiten die over de wereld te vinden zijn. De nieuwe EQ.700 espressomachine van Siemens vervult ieders koffiewens, dankzij de verschillende opties die met een swipe geselecteerd kunnen worden op het indrukwekkende display. Koffie kan gepersonaliseerd worden naar de gewenste sterkte, de verschillende aroma’s, de hoeveelheid koffie en de ideale melkratio. Het buitengewone ontwerp en de intuïtieve bediening via het grote kleurendisplay maakt de EQ.700 niet alleen een streling voor het gehemelte, maar ook voor het oog.

Bedien de EQ.700 vanaf iedere locatie
Om nog meer gemak en flexibiliteit te bieden kunnen koffieliefhebbers, dankzij de coffeeWorld omgeving in de Home Connect app, de volautomatische espressomachine vanaf overal bedienen. Maak vanuit bed een keuze uit één van de 21 koffiespecialiteiten uit 10 verschillende landen via tablet of smartphone en wordt wakker met de geur van een verse Espresso. Persoonlijke smaakvoorkeuren worden rechtstreeks naar het apparaat gestuurd. Het enige dat gedaan moet worden, is ervoor zorgen dat er een kop klaarstaat onder de automaat.

Het 5-inch full-touch-TFT-display van de EQ.700 is enorm gebruiksvriendelijk en maakt het mogelijk eenvoudig door het menu te swipen om de koffie naar eigen smaak te personaliseren. Bij iedere selectie wordt op het iSelect touch display een afbeelding van de koffielocatie gepresenteerd met daarbij aanvullende informatie over de herkomst en samenstelling van de koffiespecialiteit om zo de koffiekennis te vergroten.

Dankzij de nieuwste technologie en uitmuntende Duitse techniek maakt aromaSelect het mogelijk verschillende aromatypes – mild, evenwichtig of onderscheidend – te kiezen zonder de algemene koffiesterkte te veranderen. Hierdoor kunnen tot 30 gepersonaliseerde koffie-specialiteiten worden opgeslagen, inclusief instellingen voor aroma, sterkte, temperatuur, hoeveelheid melk en koffie, om altijd eigen favorieten bij de hand te hebben.

De EQ.700 is verkrijgbaar in de uitvoeringen Classic of Integral, met elk een eigen type melkoplossing om aan ieders persoonlijke koffiewensen te voldoen:

Classic: met cappuccinatore, een flexibel slangetje waarmee de melk direct uit het pak wordt opgeschuimd.
Integral: met geïntegreerde melkcontainer, die gevuld en direct in het apparaat geklikt kan worden.

De Siemens EQ.700 espressomachine is te koop vanaf €1.299,- (Classic) of €1.399,- (Integral) via geselecteerde verkooppunten. Klik hier voor meer informatie.

Het bericht Siemens introduceert de EQ.700 volautomatische espressomachine verscheen eerst op Koffiegek.nl.