Robuust Haglöfs wandeljack met veel pluspunten

Het ROC Flash GTX Jacket van Haglöfs is een ideale wandeljas met veel pluspunten. Hij is gemaakt van drielaags GORE-TEX-materiaal en daardoor water- en winddicht, en tegelijk uitzonderlijk ademend. Dankzij het materiaal en ontwerp beschermt hij je tegen de elementen met optimale bewegingsvrijheid.

De capuchon kan je over een helm dragen en kan eenvoudig met één hand worden aangepast. Via de tweewegventilatie onder de armen regel je eenvoudig de temperatuur in de jas. De voorgevormde mouwen geven je meer bewegingsvrijheid voor bovenhandse klimgrepen en de verstelbare manchetten houden weer en wind buiten.

De zakken zijn wat hoger ingesteld zodat je er met de riemen van je rugzak nog altijd bij kunt. Raak je bedolven onder een lawine dan zorgt de RECCO®-reflector in de jas ervoor dat je gevonden kunt worden. Het outdoorjack is met veel oog voor detail gemaakt: zo ga je goed uitgerust op pad bij nieuwe wandeling.

Informatie
Het Haglöfs ROC Flash GTX Pro Jacket is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. In een dames- en herenuitvoering. Consumentenadviesprijs € 450.  Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Het bericht Robuust Haglöfs wandeljack met veel pluspunten verscheen eerst op Welke geraniums?.