Recept: Visvrije tonijn pizza met zwarte olijven en cheddar

Helaas is het festivalseizoen uitgesteld, dus is dit het jaar van jouw eigen food festival! Wat is nou onmisbaar op een goed festival? Pizza natuurlijk! Daar knap je op ieder moment van de dag van op. In dit geval extra speciaal met deze visvrije tonijn. Deze visvervanger moet je proberen! Maak af met een goede laag cheddar kaas, zwarte olijven en kappertjes. #diyfoodfestival

Ingrediënten
voor 4 personen
1 pizzabodem met tomatensaus
½ rode ui, in dunne ringen
1 blik (135 g) Seasogood visvrije tonijn olijfolie
100 g geraspte cheddar kaas
2 el zwarte olijven, in plakjes
1 el kappertjes, uitgelekt

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220 ᵒC.
Beleg de pizza. Verdeel de rode uienringen en visvrije tonijn over de pizza’s, gevolgd door de cheddar, olijven, en kappertjes. Leg de pizza’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 8-10 minuten in de oven totdat deze goudbruin kleurt en knapperig is geworden.
Haal de pizza uit de oven, laat kort afkoelen voordat je ze aansnijdt.
Snijd de pizza in punten en serveer direct.
Receptcredits: Seasogood

Het bericht Recept: Visvrije tonijn pizza met zwarte olijven en cheddar verscheen eerst op Plantaardig.org.