Nieuw van ZusenZomer: prachtige kimono’s van hamamdoek

Hou je van een leven vol franje? Dan is deze nieuwe hamambadjas van ZusenZomer speciaal voor jou. Het ontwerp in kimono-style is wondermooi. De extra wijde mouwen met franjes geeft het net dat beetje boho-gevoel. De handgeweven collectie bestaat uit korte en lange modellen in prachtige kleuren en dessins.

De hamambadjas draag je bij een ontspannend saunabezoek of thuis om lekker te cocoonen. Of je neemt hem compact mee naar de zon als lichtgewicht kimono in je bagage. Op het strand over je bikini is het een waanzinnige eye-catcher, en als kimono op een jeans met hemdje een modestatement pur sang.

Gemaakt van fairtrade hamamdoeken
De kleurrijke weving van de hamamdoeken waar deze kimono’s van worden gemaakt is heel verfijnd. De fairtrade hamamdoeken van ZusenZomer worden op ambachtelijke wijze gemaakt in kleine weverijen in Turkije en Tunesië. Ze worden handgeweven van de allerbeste kwaliteit katoen en zijn soepel, licht van gewicht en heerlijk zacht. Leuk is dat je de hamamdoeken en kimono’s Mix & Match kunt combineren. Dan heb je echt een hele mooie, originele set.

De hamamdoeken van ZusenZomer zijn voorzien van het Oeko-Tex keurmerk, zodat je zeker weet dat er geen schadelijke chemische middelen worden gebruikt bij de productie.

Informatie
De exclusieve collectie kimono’s van ZusenZomer bestaat uit diverse dames- en herenmodellen. Nieuw zijn de modellen Reza in grijs en blauw, Aza in terra en mosterd en Ibar (lang) in mosterd, groen en blauw/rood. Verkrijgbaar bij www.zusenzomer.nl, consumentenadviesprijs vanaf € 59,95. Klik hier voor de video. Gratis verzending en retournering.

Het bericht Nieuw van ZusenZomer: prachtige kimono’s van hamamdoek verscheen eerst op Welke geraniums?.