Met de nachttrein naar de sneeuw in de Tiroler Zugspitz Arena

Naar de sneeuw met de Nightjet, dat is nog eens comfortabel reizen naar de wintersport. Zo kom je uitgerust aan in de Tiroler Zugspitz Arena zodat je de skidagen ten volle kunt benutten. Je boekt de nachttrein nu heel eenvoudig inclusief treinslaapplaats, transfer naar je hotel en skipas.

Je vertrekt vanuit Amsterdam, Utrecht of Arnhem. De volgende dag kom je aan in wintersportparadijs Tiroler Zugspitz Arena. Hier heb je met de Top Snow Card toegang tot 214 km pistes, 89 kabelbanen en 51 skihutten voor de nodige versnapering. Aan de Tiroolse en Duitse kant van de Zugspitze.

Fantastisch voor skiërs en snowboarders
De Tiroler Zugspitz Arena biedt met zeven skigebieden volop winteravontuur: voor zowel skiërs, snowboarders maar biedt ook tal van mogelijkheden om te wandelen. Met veel afwisselende pistes, funparks en freeride-routes voor de nodige actie en adrenaline. De hele winter is het hoogseizoen en is er veel te doen. Alles is tot in de finesses verzorgd inclusief de vele regionale skischolen en skiverhuurlocaties waar je terecht kunt.

Pistes, liften en skihutten, je vind alles met een enkele klik. Het interactieve skipanorama geeft een mooi overzicht van het afwisselende winterse aanbod in de Tiroler Zugspitz Arena. Klik hier om te zien wat je als skiër of snowboarder rondom de Zugspitze en ook op de berg zelf kunt verwachten. 

Tiroler Zugspitz Arena
De Tiroler Zugspitz Arena staat bekend om de vele, prachtige familiehotels en campings waar je heerlijk kunt recreëren. Met de auto, maar ook met de Nightjet ben je er zo: het ligt in Tirol net over de grens met Duitsland. Het gebied telt zeven charmante dorpjes aan de zonzijde van de imposante Zugspitze. Het is een fenomenaal mooi skigebied met ontelbaar veel mogelijkheden.

Informatie
Op www.zugspitzarena.com/nl vind je alle accommodaties in de regio met veel interessante aanbiedingen. Voor persoonlijk contact bel je met +43 567 320 000 of mail je naar info@zugspitzarena.com.