Laat je feestje sprankelen met mooie cocktails

Cocktails zijn echte blikvangers op elk feestje. Ze zijn kleurrijk, sprankelend, verfrissend en vooral heel lekker. Je maakt ze met een goede Cobbler shaker, zoals die van Point Virgule. Deze komt compleet met cocktailmaatje, stamper, barlepel en cocktailzeef. Zo heb je alles in huis om je bartending skills te laten zien aan je gasten. Let’s get the party started!

Maak eens een Pina Colada, Bacardi Mojito of Cosmopolitan. Je vult de shaker met ingrediënten, doet het deksel met de dop op de shaker en schudt de ingrediënten stevig door elkaar. Haal de dop van de shaker en schenk de cocktail uit. Zo eenvoudig is het. De RVS cocktailshaker is vaatwasserbestendig.

Je kunt ijs gebruiken voor je cocktails, maar met de herbruikbare roze chillstones van Point-Virgule geef je net even wat meer cachet aan je drankjes. Leg de stenen in de vriezer en na 15 minuten zijn ze klaar voor gebruik. Voor de whiskyliefhebbers zijn er RVS ijsblokjes om zo puur mogelijk van je whisky te genieten. Ze hebben namelijk geen verdunnend effect.

Om het feest compleet te maken heeft Point-Virgule nu ook een mooie wijnset voor rode wijn met wijnthermometer, kelnersmes, vacuümpomp en 2 stoppen. En een set voor witte wijn met een kelnersmes, wijnkoelstick, schenktuit en vacuümstop.

Informatie
De collectie van Point-Virgule is verkrijgbaar bij huishoudspeciaalzaken en webshops. Point-Virgule is een merk van LivWise. Ga voor meer informatie naar www.livwise.nl.

Het bericht Laat je feestje sprankelen met mooie cocktails verscheen eerst op Beleef.nl.