KNWU Vuelta Dikke Banden Races

Terwijl de Tour de France nog moet beginnen, komt de start van de Vuelta a España in Nederland steeds dichterbij. Om het Vuelta-gevoel aan te wakkeren, organiseert Team Jumbo-Visma in samenwerking La Vuelta Holanda en de KNWU Vuelta Dikke Banden Races in alle doorkomstgemeenten van de drie etappes op Nederlands grondgebied.

De Dikke Banden Races, die sinds 1 april onder het Ready2Race-platform van Team Jumbo-Visma vallen, zijn laagdrempelige wedstrijden op normale fietsen voor basisschooljeugd. De eerste Vuelta-edities zijn inmiddels achter de rug. Ook de komende periode staan er Vuelta Dikke Banden Races op het programma. Het is voor zowel deelnemers als organisaties nog mogelijk om aan te melden.

De nummers één, twee en drie van de Dikke Banden Races mogen terugkomen tijdens de grote finaledag op 20 augustus in Utrecht. Daarnaast worden er nog meer evenementen voor jongeren georganiseerd rondom de Vuelta-start in Nederland. Voor meer informatie ga je naar de Ready2Race website van Jumbo-Visma.

Bron: KNWU.nl

Bron afbeelding: Team Jumbo Visma – Ready2Race

Het bericht KNWU Vuelta Dikke Banden Races verscheen eerst op Ride it!.