Kaldi opent tweede vestiging in Saudi Arabië

Twee jaar na de opening van de eerste vestiging in Saudi Arabië zijn er duizenden kopjes koffie, thee en de oer-Hollandse stroopwafels over de toonbank gegaan. De Kaldi franchiseformule is enorm succesvol gebleken en daarom is er een tweede Kaldi vestiging in de wereldstad geopend.

Op ongeveer een halfuur rijden van de originele vestiging vind je het gebouw van Seera Group waar de nieuwe Kaldi is gevestigd. Een prachtige locatie in het bruisende centrum van de stad, rijk in cultuur en een actief nachtleven. De locatie geniet van het vele voetverkeer van de forenzen die in het complex werken of er langs reizen. Daarnaast ligt de nieuwe vestiging ook dichtbij een scholengemeenschap waar de studenten graag genieten van een goede kop koffie voor tijdens de studie.

Een extra vleugje Nederland in Saudi Arabië

Kaldi is een Nederlandse franchise formule die ondertussen al meer dan 20 jaar actief is. Met 20+ vestigingen in Nederland zijn wij in veel plaatsen al te vinden. Met de eerste vestiging in Saudi Arabië werkten wij aan onze internationale bekendheid. Door het daverende succes is er nu dus een tweede vestiging geopend waar ook hier een vleugje Nederland geproeft kan worden! Naast onze klassieke koffies zijn ook de oer-Hollandse stroopwafels op deze nieuwe locatie flink in trek. Van de klassieke stroopwafel, tot de extravagante veries met extra toppings voor de zoetekauwen onder ons.

Genieten van Kaldi koffie

Met de opening van het nieuwe filiaal in Riyad heeft Kaldi een duidelijke visie voor de toekomst voor ogen: Iedereen laten genieten van goede koffie en thee. De gasten worden tijdens hun bezoek aan de nieuwe vestiging net als in de andere Kaldi winkels meegenomen in de wereld rondom koffie en thee, kom proef en beleef het! En bovenal: geniet! Naast de 25 eigen koffieblends en meer dan veertig soorten thee worden de gasten getrakteerd op een Nederlandse traktatie, de oer-Hollandse stroopwafel. De warme wafels, gevuld met karamel siroop, worden voorzien van diverse dips.

Het bericht Kaldi opent tweede vestiging in Saudi Arabië verscheen eerst op Koffiegek.nl.