Het sportieve jaar goed beginnen met deze fit-watch

De start van een nieuw jaar gaat vaak gepaard met een enkele goede voornemens. Eén van de populairste voornemens is meer sporten. Om deze doelstelling te bereiken, is een fitnesshorloge een onmisbaar accessoire. Dus of je nou wilt beginnen met hardlopen, wat vaker naar de sportschool wilt gaan of nu dan toch eindelijk die race- of gravelfiets hebt gekocht, dan is dit horloge een echte must!

De ‘Fit Watch 5910’ van Hama is een waterdicht fitnesshorloge met ingebouwde gps. Het geeft nauwkeurige informatie over alle fysieke activiteiten en kan tot veertien verschillende sporten registreren. Dankzij de timer en stopwatch is het registreren van een intervaltraining ook een fluitje van een cent. Elke sportsessie kan na afloop geëvalueerd worden met behulp van de ‘Hama FIT Pro’ app.

Maar ook in het dagelijkse leven heeft het horloge veel te bieden. De smartwatch toont meldingen (met trilalarm) van social media apps, smsjes, telefoons, mails,… Daarnaast heeft de smartwatch ook een niet storen-modus, een full-color 1.3” lcd-touch-scherm, een geïntegreerde weersvoorspelling en een ‘vind mijn telefoon’-functie. Behoefte aan ontspanning? De ‘Fit Watch 5910’ detecteert een teveel aan stress en toont vervolgens ademhalingsoefeningen om te kalmeren.

Tot slot is er ook nog een handige magnetische oplaadfunctie: de meegeleverde oplaadkabel wordt via een magneet met de smartwatch verbonden en laadt het horloge binnen de 90 minuten weer volledig op. Pas na zes dagen zal de ‘Fit Watch 5910’ weer opgeladen moeten worden.

De ‘Fit Watch 5910’ is verkrijgbaar in zwart of roze.