Handmatige pour-over-koffiezetter met slimme knop

De handmatige pour-over-koffiezetter van Melitta® is niet alleen functioneel maar ziet er ook prachtig uit. Het zal geen hardloper zijn en zich richten op een niche markt van thuisbarista’s en koffiekenners. Het iconisch silhouet van filterhouder tot glazen kan is stijlvol vormgegeven. De Melitta® Amano werd dan ook bekroond met de Red Dot Award voor zijn innovatieve design.

Gelijkmatige extractie
De uitneembare filterhouder 1×4® van hoogwaardig Tritan zorgt met zijn speciale filterribben voor een optimale koffiesmaak. Dankzij deze ribben ontstaan twee gescheiden uitloopgedeelten die zorgen voor een gelijkmatige extractie en een koffiearoma met volle smaak. De dubbele uitloop waarborgt dat de koffie gelijkmatig wordt bevochtigd. Daarnaast functioneert de afsluitbare uitloop als geïntegreerde druppelstop, waardoor de koffie niet meer nadruppelt.

Informatie
De glazen kan van borosilicaat is warmtebestendig en heeft een inhoud van 700 ml voor de heerlijkste Pour Over-koffie. Filterhouder en glazen kan zijn geschikt voor de vaatwasser. Melitta® Amano Pour Over is verkrijgbaar in de kleuren mat zwart/goud en zwart/zilver. Consumentenadviesprijs € 99,99. Kijk voor meer informatie op www.melitta.nl. 

Het bericht Handmatige pour-over-koffiezetter met slimme knop verscheen eerst op Koffiegek.nl.