Fel-oranje op pad met de Nespresso travel mug

Voor de koningsgezinde koffiegekken onder ons komt Nespresso met de schitterende fel oranje Limited Edition Travel Mug. Geniet overal van jouw favoriete Nespresso-moment, of je nu voor een warme koffieboost of een verkoelende koffiecocktail kiest.

Nespresso viert Koningsdag met de introductie van de multifunctionele Travel Mug in een nieuwe koninklijke kleur en geeft consumenten niet alleen een flinke dosis inspiratie voor koffierecepten, maar ook de vrijheid om te kiezen wat het beste bij hun feestdag past; koffie of cocktails. Waarom niet allebei?! De dubbelwandige roestvrijstalen constructie zorgt ervoor dat het drankje altijd perfect op temperatuur blijft en door het handige openingsknopje drink je zonder te morsen. Druk simpelweg op de bovenkant en je bent klaar om te genieten, waar je ook bent.

Stylish en smaakvol, maar ook milieubewust
Nespresso zet zich met de Koningsdagcampagne in voor een milieubewust Oranjefeest. Of consumenten hun Oranje Travel Mug nu vullen met koffie of een cocktail, ze maken in ieder geval een milieuvriendelijke keuze. Plastic voor eenmalig gebruik, zoals plastic bekers, is namelijk niet langer toegestaan op straat, in de horeca of tijdens festivals. Met de lancering van de feloranje Travel Mug helpt Nespresso consumenten om deze regelgeving te omarmen, terwijl ze nog steeds van hun favoriete drankje kunnen genieten op deze feestelijke dag. Daarnaast gaat de Mug jaren mee en is dus ook tijdens andere (feest)momenten te gebruiken. Dit sluit aan bij Nespresso’s ambitie om een circulaire economie te stimuleren.

Beschikbaarheid en recepten
De Limited Edition Koningsdag Travel Mug is nu verkrijgbaar bij Nespresso boutiques en via de website. Vier de verjaardag van onze Koning met een warme koffieboost of zoek verkoeling met een (koffie)cocktail zoals de Nespresso Martini.