Duik het nieuwe jaar in met warme voeten

Wil je 2022 monter beginnen? Neem dan eens een verfrissende Nieuwjaarsduik. Raap je moed bij elkaar voor een sprong in ijskoud water. Zorg wel dat je in je huis of appartement je pantoffels van Glerups bij de hand hebt, zodat je bij terugkomst snel weer opwarmt. Want met warme voeten ben je zo weer opgekikkerd.

Dankzij het vilt van 100% schapenwol zijn je voeten snel weer op temperatuur. Het nieuwe jaar staat weer vol nieuwe uitdagingen, dus is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Je draagt Glerups sloffen het liefst zonder sokken, dat is het meest aangenaam en warm. De sloffen vormen zich naar je voeten waardoor ze goed en comfortabel blijven zitten. Ze zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en drie modellen: slipper, schoen en laars.

Handgemaakt
Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed zorgt voor een veerkrachtige tred. De handgemaakte sloffen zijn vervaardigd van wol afkomstig van geselecteerde schapenboeren uit Nieuw-Zeeland.

Informatie
Glerups pantoffels zijn in Nederland en België verkrijgbaar via www.binorm.nl/glerups. Winkeladviesprijs vanaf € 69,95.

Het bericht Duik het nieuwe jaar in met warme voeten verscheen eerst op Welke geraniums?.