Draadloos stofzuigen, en legen zonder stofwolk

De nieuwe Swirl Quinyo combineert al het goede in één stofzuiger. Ten eerste het gemak van draadloos stofzuigen met veel bewegingsvrijheid en formidabele zuigkracht. Daarnaast leeg je het stofreservoir zonder dat er een stofwolk ontstaat. Dat is te danken aan de slimme stofzuigerzak Swirl EasyBag. Je trekt aan de hendel, de EasyBag sluit zich, je verwijdert hem zonder stofwolk en klaar. Dat is wel zo schoon en fris.

Veel consumenten vinden het een minpunt van stofzuigers zonder zak dat er een stofwolk ontstaat als je ze leegt. Daarnaast vinden ze het niet fijn dat je het vuil ziet zitten in het doorzichtige reservoir en dat je dat met de hand moet schoonmaken. Swirl Quinyo lost dit slim op met de EasyBag®. Je hoeft de zak niet eens met je hand aan te raken en je hoeft niet te bukken als je de stofzuiger leegt.

Feel-good hygiëne
Een ander groot voordeel van de Swirl Quinyo is de verwisselbare accu. Beschik je over een tweede accu dan kun je de lege accu in één klik verwisselen voor een volle. Dankzij intelligent laadbeheer kun je beide accu’s opladen in het wandlaadstation, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de accu die in de stofzuiger zit. Hiermee kun je het apparaat tot 60 minuten in de krachtige standaard werkstand gebruiken.

De Swirl Quinyo kan in één klik omgebouwd worden van steelstofzuiger naar handstofzuiger. Ook de accessoires kunnen gemakkelijk worden verwisseld. De elektronische motor is erg stil en heeft een hoog vermogen voor maximale zuigkracht en een lange levensduur. Conclusie: de nieuwe Swirl Quinyo staat garant voor moeiteloos stofzuigen en stofvrij legen. Ofwel voor meer feel-good hygiëne.

Informatie
De Swirl® Quinyo® is verkrijgbaar bij elektrospeciaalzaken en webshops. Ga naar www.swirl.nl voor meer informatie. Adviesprijs vanaf € 449.

Het bericht Draadloos stofzuigen, en legen zonder stofwolk verscheen eerst op Welke geraniums?.