De lekkerste filterkoffie zet je met versgemalen bonen

Met de nieuwe filterkoffiemachine Filka van Severin geniet je elk moment van de dag van de lekkerste filterkoffie. Eén druk op de knop en het volautomatische apparaat maalt koffiebonen en zet de gewenste hoeveelheid koffie in de sterkte die bij je past. Zo geniet je in een handomdraai van heerlijke filterkoffie zelfs als je geen thuisbarista bent..

Met Filka zet je filterkoffie om samen met vrienden, familie of collega’s een lekkere kop koffie te drinken, maar je kunt er ook één kop koffie alleen voor jezelf mee zetten. De innovatieve machine wordt geleverd met een glazen kan of met een roestvrijstalen thermoskan. De verstelbare bekersteun maakt het mogelijk om kopjes van verschillend formaat onder het filter te plaatsen.

Je bedient de FILKA eenvoudig via een groot LED-touchscreen. Dit is instelbaar voor een snelle selectie van kopje, grote beker of to-go-beker: de hoeveelheden kunnen worden ingesteld van 100 tot 350 ml in stappen van 25 ml. Met één druk op de knop doseert de FILKA automatisch de juiste hoeveelheid koffiepoeder en water volgens de vooraf ingestelde koffiewensen. De bereiding kan vooraf worden gepland met behulp van een timer, de koffiekan wordt vervolgens tot 60 minuten warm gehouden.

Aromatisch, krachtig, heet: premium koffiegenot
Filka zet koffie voor fijnproevers: de vers gemalen koffiebonen uit de geïntegreerde, stille koffiemolen, in combinatie met de ideale koffiezettemperatuur van 96 °C zorgen voor ultiem koffiegenot. Je kunt er ook koffie met reeds gemalen koffiepoeder mee zetten. Het geïntegreerde waterfilter met waterhardheidsinstelling draagt ook bij aan het ontwikkelen van een mooie smaak van de koffie.

Dankzij het vaatwasmachinebestendige, goudkleurige permanentfilter is het gebruik van een papieren filterzakje optioneel. Zowel het water- als bonenreservoir is afneembaar. Ook is de Filka erg eenvoudig te reinigen.

Ondanks de vele mogelijkheden van de Filka neemt de machine niet meer ruimte in beslag dan een gewoon koffiezetapparaat en past hij door het stijlvolle design in elke keuken. De Filka werd beloond met de Red Dot Design Award, de German Innovation Award en de German Design Award.

Het bericht De lekkerste filterkoffie zet je met versgemalen bonen verscheen eerst op Beleef.nl.