De duurzame Hama Terra tassen gemaakt van gerecycleerde PET-flessen

De term duurzaamheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. De nieuwe Hama cameratassen gemaakt van gerecycleerde PET-flessen passen perfect in dit plaatje. Milieuvriendelijk en zonder compromissen. De maten variëren van een klein model voor compactcamera’s tot grote camerarugzakken. Verder zijn de tassen spatwaterdicht, hebben ze een dubbele ritssluiting, is de bodem eenvoudig te reinigen en is de binnenzijde voorzien van diverse opbergvakken.

De compacte cameratas is gemakkelijk mee te nemen op elk uitje. Met de ‘Colt’ heuptas bijvoorbeeld heb je jouw camera en lens snel bij de hand voor het ultieme fotomoment. De camerarugzak is ideaal om al je fotoapparatuur mee te kunnen nemen en kan dankzij de verplaatsbare dividers en de weerbestendige hoes ook worden gebruikt als wandelrugzak.

De techniek van het recyclen van PET-flessen is overigens niet nieuw, zo heeft Dare 2B ski kleding die gemaakt is van dit materiaal en is er een Soobluu strandlaken waarin maar liefst 20 gerecyclede flessen zijn verwerkt.