Coole werkbroek voor warme dagen

De korte herenwerkbroek Force Relaxed Fit Lightweight Ripstop van Carhartt is een coole outfit voor warme dagen. De lichtgewicht ripstopmateriaalmix voert zweet snel af van het lichaam voor een droog, koel en comfortabel gevoel tijdens het werk, sporten, tuinieren of het klussen in je woonhuis of huur appartement. Voor de dames heeft Carhartt overigens ook een korte tuinbroek.

De Relaxed Fit Short met ademende, FastDry® stretch zorgt voor een comfortabel gevoel bij benen en zitvlak. Dankzij het ultieme draagcomfort heb je voldoende bewegingsvrijheid om je klus te klaren. De cargostyle werkbroek biedt veel opbergmogelijkheden met twee schuine steekzakken, verstevigde achterzakken, een telefoonvak op de rechter broekspijp en een zak met ritssluiting op de linker.

Carhartt
Carhartt Inc. werd in 1889 opgericht in Detroit, Michigan door Hamilton Carhartt. Het merk is bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteitsnormen. Carhartt ontwikkelt voortdurend technologieën om haar werkkleding extra kwaliteiten te geven, waaronder sneldrogende en waterafstotende eigenschappen, draagcomfort en flexibiliteit.

Informatie
Carhartt werkkleding is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen: Rugged Flex Relaxed Fit Canvas Shortall € 74,95. Force Relaxed Fit Lightweight Ripstop Work Short € 59,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Het bericht Coole werkbroek voor warme dagen verscheen eerst op Welke geraniums?.