Carhartt korte tuinbroek voor de hoveniers onder ons

Of je nu hobbymatig in de tuin bezig bent of wanneer je professioneel hovenier of bouwvakker bent, goede werkkleding is een must! De Carhartt Relaxed Fit Canvas Shortall is een sterke, slijtvaste korte damestuinbroek. Ideaal voor werkzaamheden in de tuin, op de boerderij of op de bouw.  En lekker luchtig als je een dagje op pad gaat in je eentje of met je vriendinnen club: praktisch en stoer. Dankzij de moderne pasvorm zit hij als gegoten.  

De shortall is gemaakt van dun canvas met Rugged Flex®-stretchtechnologie. Deze stof geeft je de bewegingsvrijheid die je nodig hebt voor al je activiteiten. De borstzak met ritssluiting is groot genoeg voor een telefoon en de vele zakken van verschillende afmetingen kunnen worden gebruikt voor gereedschap, sleutels en portemonnee. De hamerlus op het rechterbeen is ook altijd handig.

Informatie
Carhartt werkkleding is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijzen: Rugged Flex Relaxed Fit Canvas Shortall € 74,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt
Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.