Blijf warm, denk in laagjes

Kortgezegd is een midlayer de kledinglaag tussen je ondergoed en je jas. Zo is de nieuwe Haglöfs Skuta Hood het perfecte tussenlaagse fleecevest voor al je outdoor-avonturen, tijdens het wandelen of wintersport. Je kunt hem als isolerende midlayer dragen die de warmte vasthoudt, maar ook op zichzelf als het buiten wat aangenamer is. De opstaande kraag en capuchon geven extra warmtecomfort.

Fleece is het ideale materiaal voor een midlayer omdat het veel lucht vasthoudt. Je lichaam verwarmt deze lucht waardoor er een perfect isolerende laag ontstaat. Het Skuta fleecevest is gemaakt van een polyestermix met uitstekende vocht- en temperatuurregulerende eigenschappen.

De elastische capuchon sluit mooi aan rond je gezicht en biedt bescherming tegen flinke wind. Het vest is uitgerust met twee zakken met ritssluiting voor koude handen of kleine benodigdheden onderweg. De Skuta Hood is perfect om te wandelen, maar veelzijdig genoeg voor allerlei andere buitenactiviteiten zoals skiën en snowboarden.  

Informatie
Het Haglöfs Skuta Hood Fleecevest verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. In meerdere kleuren. Consumentenadviesprijs € 99,95. Ga voor meer informatie naar www.haglofs.com.

Het bericht Blijf warm, denk in laagjes verscheen eerst op Walk it!.