Bieten en wortel groente tortilla’s van Santa Maria

Tex Mex merk Santa Maria introduceert deze week twee nieuwe tortilla varianten in het Tex Mex schap: bieten en wortel tortilla’s. Met deze uitbreiding van het assortiment speelt Santa Maria in op de groeiende vraag naar variatie voor lunch en avondeten. De groente tortilla’s in de variaties wortel en biet zijn een bron van vezels en bevatten circa 30% groenten. Daarmee laat Santa Maria zien dat een voedzame, veelzijdige en kleurrijke Tex Mex maaltijd vol groenten simpel en smaakvol kan zijn. De tortilla’s zijn geschikt voor de avondmaaltijd, maar zeker ook voor de lunch. Vanaf deze week zijn de groente tortilla’s verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Meer groenten
Het eten van de aanbevolen 250 gram groenten per dag wordt door veel mensen als uitdaging gezien. Santa Maria wil door middel van receptinspiratie consumenten laten zien dat de Tex Mex keuken zich heel goed leent voor het gemakkelijk toevoegen van groenten aan je dagelijkse maaltijd, zowel tijdens de lunch als het avondeten. De nieuwe groente tortilla’s van Santa Maria bevatten circa 30% groenten en geen toegevoegde suikers of additieven, waardoor je op een makkelijke en directe manier meer vezels binnenkrijgt. De tortilla’s zijn veelzijdig te gebruiken als tortillawrap, tortillapizza, burrito, quesadilla, en fajita. Ze zijn zowel warm als koud te serveren en daarmee ook geschikt als voedzame en afwisselende lunch. De milde zoete smaak en de vrolijke kleuren maken de tortilla’s ook voor kinderen een leuke en gemakkelijke toevoeging aan een middag- of avondmaaltijd met groenten.

Tortilla lunchbox
Het lunchmoment is de ideale gelegenheid om meer groenten te eten. Vaak wordt er gekozen voor de standaard boterham. Met de groente tortilla’s laat Santa Maria zien dat het ook anders kan: net zo voedzaam, maar inclusief groenten en een vrolijke kleur. Om overal van een kleurrijke lunch te kunnen genieten, heeft Santa Maria in samenwerking met Mepal een limited edition tortilla lunchbox ontwikkeld. Via een winactie op Facebook en Instagram geeft Santa Maria 50 gepersonaliseerde lunchboxen weg.

Verkrijgbaarheid
De bieten en wortel tortilla’s van Santa Maria zijn vanaf deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn.

·       Santa Maria Bieten Tortilla Wrap Medium (6-pack), adviesprijs €2,49
·       Santa Maria Wortel Tortilla Wrap Medium (6-pack), adviesprijs €2,49

Het bericht Bieten en wortel groente tortilla’s van Santa Maria verscheen eerst op Plantaardig.org.