Info
Registreren
Terugblik
   

Met een vloeroppervlakte van 6.000 vierkante meter is Exhibition dé plek waar koffie en thee gerelateerde bedrijven zich kunnen presenteren. Hier vindt u werkelijk alles op het gebied van apparatuur, servies, accessoires en uiteraard koffie, thee, bijproducten en presentatie. Ook maakt u hier kennis met de laatste trends, nieuwe producten en innovaties op het gebied van koffie en thee en alles wat hier direct en indirect mee te maken heeft.


Beleef Koffie | Beleef Thee gaat voor een groot deel om de beleving. Kijk hier wat er allemaal gaat gebeuren...

In het hart van het vakevenement vindt u Café Experience. Op deze plaats kunt u in een aangename horecasetting koffie- en theeprofessionals aan het werk zien. U kunt hier kosteloos en vrijblijvend allerlei dranken bestellen van de gevarieerde koffie- & theekaart en met eigen ogen zien hoe deze worden bereid. Met Café Experience willen we horecaondernemers laten kennis maken met mogelijkheden, werkbaarheid én omzetkansen van de professionele en creatieve bereiding van warme dranken.

Over koffie en thee kunnen we nog heel wat leren. Over de optimale bereiding van de vele varianten van koffie- en theespecialiteiten natuurlijk. Maar zeker zo belangrijk: over de presentatie ervan. Deze en verschillende andere onderwerpen komen dan ook uitgebreid aan bod tijdens diverse Masterclasses, die in het beurstheater worden verzorgd door bekende en minder bekende koffie- en theeprofessionals. Het doel van de Masterclasses is horecaondernemers te informeren en vooral te inspireren.

Net als in de voorgaande edities van Beleef Koffie | Beleef Thee zal het beurstheater ook in 2012 het strijdtoneel vormen van een aantal boeiende koffie- en theekampioenschappen. Zo zal het Dutch Tea Championship haar tweede editie gaan beleven evenals het Slow Coffee Championship. Een aangenaam en spannend belevingsspektakel, zowel voor de deelnemers zelf als voor de bezoekers die met volle teugen kunnen genieten van de bijzondere capaciteiten van de deelnemers.